COUNTRY KLUB MED HANG TIL HYGGE

Sæson 2019/20 "I ord og billeder"

Sommerdans !

Tak til Trine og Jill for 7 gange sommerdans i Toksværd . Mandag d.27.juli var det sidste gang , og vi var som sædvanlig utrolig heldige med vejret. I pausen fik vi lidt at spise og drikke og fik sagt tak for det gode initiativ som klubbens to dygtige instruktører havde taget i forhold til sommerdansen. Vi glæder os meget til den kommende sæson . På glædelig gensyn

Mandags - Sommerdans i uge 25-31!

I strålende sommevejr mødte 25 glade dansere op fra Suså Linedance til Sommerdans i Toksværd . Masser af plads på klubbens grusbane så alle regler blev nøje overholdt. Trine og Jill stod for arrangementet , som kun kostede 20 kr. Danselisten bestod af danse som er blevet udlært i sidste sæson + helt nye danse.Det var dejligt at komme til at danse igen (men også temmelig hårdt) .

Februar fest 15/2 !

Søndags dans 2/2 !

Til Søndagsdansen 2/2 var vi 23 dansere. Der var en varieret danseliste med en fin blanding af nyt/gammelt/årsdanse udarbejdet af Trine. Der var også indlagt to workshop.Jill var gæsteinstruktør på den ene af dem. I pausen var der som sædvanlig lidt at spise.

Det var Trines sidste omgang Søndagsdans i denne sæson.

Søndags dans 19/1 !

Ikke mindre end 33 dansere mødte op til en omgang søndags dans hvor niveauet var begynder/begynder+.

Lykke havde udarbejdet en rigtig dejlig danseliste, der passede så fint til dagens niveau. Derudover var der også 2 workshop.

I den store pause var der som sædvanlig et lille let måltid mad.En søndag hvor der var sol på udenfor - inde i salen "fik vi sol i hjerterne af at danse og hygge os sammen". De 3 timer fløj afsted næsten med "vinger på".

Juleafslutning på torsdags holdet 19/12!

Julemusik på begge hold havde Lykke og Trine sørget for.

Lisa-Mette-Winnie og Sonja havde sørget for at der var sjove fine gevinster til julekonkurrencen. Sonja havde foræret en kasse skønne appelsiner . Der var dejlig juleslik der kunne nydes hele aftenen (der blev slet ikke spist op)og i den store pause blev der spist mange lune æbleskiver og drukket gløgg til. Hanne havde sørget for de smukke blomster , som Trine og Lykke(gemmer sig bag blomsten) har fortjent for deres store arbejde -

til glæde for ALLE OS DANSERE I KLUBBEN 

"Hyggeholdets "juleafslutning !

Mandag 16/12 holdt "Hyggeholdet" juleafslutning .Lykke havde masser af danse på programmet , nogen endda med julemusik der passede til dansene. Der var også mange ønskedanse , så" en travl dag på gulvet" for ikke mindre end 15 danse fik vi danset. I den store pause var der gløgg og æbleskiver og masser af juleslik. De heldige vindere af julekonkurrencen blev udtrukket af Hanne . Det var en rigtig dejlig dansedag hvor

"Hyggen som altid var i højsædet"

 

Søndagsdans 17/11 !

Til sæsonens første omgang søndagsdans var der tilmeldt 28 dansere. Niveauet var let øvet/ let øvet+ . Trine var instruktør og havde udarbejdet en danseliste på 24 danse hvoraf to var workshops. I den store pause var der lidt at spise og tid til at snakke og hygge sig sammen .

En dejlig dansedag med godt humør !

Generalforsamling/fest 9/11 !

Der var tilmeldt 38 af klubbens medlemmer til en aften ,der startede med generalforsamling.

Her blev sæson 2018/19 evalueret . En sæson med store fremgang af medlemmer samt god sund økonomi. Winnie blev honoreret for sin store indsats som instruktør igennem mange år i Suså Linedance.Det var meget fortjent ♥ Efter mødet var det tid til at spise. Smørrebrød og lune bøffer stod menuen på. Derefter var der dans. En danseliste udarbejdet af Trine og Lykke  gav muligheder for at ALLE kunne komme på gulvet og danse med .Ikke mindre end 46 danse blev der danset. Dejligt at Trine og Jill dansede for , så vi alle havde "lidt hjælp at hente".

Som altid var der mange "hjælpende hænder" hele aftenen. 

Tak for en dejlig aften i godt selskab!

Opvisning på Søvang 4/11 !

Der var rigtig mange dansere - ikke mindre end 12 der havde lyst til at sprede glæde og hygge for beboerne på Søvang mandag d.4.november.

Lykke stod for valg af danse til opvisningen og Winnie sørgede for musikanlæg. Efter 3 danse var der kaffepause , hvor vi fik snakket med beboerne og spist dejlig kage. Efter pausen, var der som noget nyt , en lille workshop.Vi sluttede en skøn eftermiddag af med endnu 3 danse.

Det var en rigtig dejlig "hjertedag" på Søvang.

Ekstra dansedag!

Ekstra dansedag 22/9.

Velbesøgt af klubbens dansere på den sidste Ekstra dansedag 22/9. Trine udlærte 8 danse og Lykke udlærte 5 nye + en hel del fra sidste søndag. Tak til vores to dygtige instruktører for jeres store arbejde de to ekstra dansedage. Stor tilfredshed fra dansere med det nye tiltag - så det "bliver skrevet bag ørerne" som en meget positiv oplevelse.

Ekstra dansedag !

Ekstra dansedag 15/9.

Trine udlærte danse kl.10-12 og Lykke udlærte danse kl. 13-15.

På det første hold var der ialt 20 dansere og på det andet hold 9 dansere. Det var en rigtig god dansedag, hvor formålet ikke var at lære så mange danse som muligt , men at få lært dansene så godt som muligt. Trine og Lykke gjorde et fantastisk godt stykke arbejde , så vi glæder os til den næste ekstra dansedag søndag d.22/9.

Intro aften 5.september 2019!

Suså Linedance indledte sin 15.danse sæson med en særdeles velbesøgt Intro aften. Ikke mindre end 66 gamle såvel som nye dansere fik en aften, hvor der var mulighed for at danse to steder.

Lykke havde undervisning i Kobberstuen hvor de nye dansere og dem der havde lyst dansede de lidt nemmere danse.

Trine var i salen og havde de lidt mere svære danse på programmet. I pausen bød klubben på kaffe og boller med pålæg . Det gjorde stor lykke for alle trængte til lidt at spise og samtidig gik snakken livligt ved alle borde.

Det var en skøn aften - tak for den!