Sæson 2013/14 i "Ord og Billeder"

Festlig søndag eftermiddag i Fuglebjerg!

Det ville sandelig være synd at sige, at vejret var godt søndag d.17.august i Fuglebjerg til byfesten. De 13 linedansere fra klubben, der skulle vise deres opvisningsshow, var glade for,at det foregik inde i det store øltelt på pladsen. Efter at Bibbi og Snif havde været på første gang, var det Suså Linedancers tur til at indtage gulvet og vise det show , som der er blevet øvet på her i sommerferien. Dejligt at dans kan frembringe smil og god stemning sådan en våd eftermiddag.

Sæson/Sommerafslutning !

Fredag d.23.maj 2014 blev vores sæson afslutning afholdt hos Trine og Anders.

Dejligt arrangement hvor vi var 23 festglade / "krammeglade" linedansere , der havde en festlig afslutningsfest. Aftens grill mester Anders , sørgede for  flot og lækkert kød og "sorte bananer". Stor tak til Trine og Anders for "husly", samt bestyrelsen for en meget hyggelig sæson afslutning i skønne rammer.

Et af klubbens motto er " Der er plads til alle" - efter sådan en aften kan vi med rette tilføje " Også til hunde , når vi holder fest ".

 

 

Show på Stengården !

De ti dansere, der havde tilmeldt sig showet på Stengården d.3.maj 2014 viste tydeligt, hvad vores klub gerne vil stå for.

Vi er glade for country musik- der er plads til alle , vi griner og hygger fra start til slut ,at det passer bare.Det var også Trines første show , hvor hun selv havde stået for hele tilrettelæggelsen.

Flot stykke arbejde - tak for din store flid !

 

Linedance træf på Gisselfeld !

Lørdag d.5.april 2014 var vi 6 fra klubben , der var til linedance træf i Peder Oxe hallen .

Et program der strakte sig fra kl.13-18, med en hel del workshops med forskellige instruktører. Couple dance opvisning med dansere fra St.Merløse , som også havde 2 workshops.

Det var foreningen Motion,Dans og Sundhed Albertslund-Faxe der stod for et godt arrangement. Vi fik lært en hel del nye danse , og Trine måtte på scenen og undervise i vores ønskedans "Cheap Talk".

Vejret tillod desværre ikke til en gå tur i den skønne park på Gisselfeld. Den må vi ha til gode til en anden god gang.

Søndagsdans !

Tak for endnu en skøn sødagsdans d.30.marts 2014 ,hvor 14 dansere hyggede sig sammen i 3 timer .Danselisten var som sædvanlig klar , og vi nåede "den næsten". Der var også blevet plads til to nye danse.En rigtig dejlig tradition , som vi dansere meget gerne ser, bliver taget op igen på et senere tidspunkt.

En STOR TAK til Trine for de to sødagsdanse !

 

Fastelavnsfest 1.marts 2014

Lørdag d.1.marts var der Fastelavnsfest i Kickin`Heel Næstved.

Vi var 5 fra klubben, der deltog i en meget vellykket fest.Efter tøndeslagning var der dans efter en rigtig god danseliste . Der var også blevet plads til ønskedans .

Instruktør Hanne dansede for hele dagen .

Forplejningen var helt i top.

Dejligt, at vi sådan en dag blev bekræftet i , at de danse vi lærer i klubben, også bliver danset i en hel del andre klubber. Ligeledes at " De gode gamle danse " stadig er yderst populære. Så blev gulvet fyldt op med " Glade danseben".

 

 

 

Søndagsdans 16.2.2014


Det nye tiltag i klubben Søndagsdans er blevet vel modtaget .

Søndag d.16.2.2014 blev der danset på livet løs i salen. Danselisten lå klar , og vi nåede ikke mindre end 24 danse ud af de 25, der var på listen.

Tak til Trine for en meget veltilrettelagt Søndagsdans.

 

 

Januar 2014

I.V.I Linedancetræf !

Lørdag d.18.januar drog 8 linedansere fra klubben til Idestrup hallen på Falster , hvor ca.200 havde meldt sig til I.V.I linedancetræf.

Vi havde en god dag med masser af linedans og hyggeligt samvær. Der var 3 workshops med Irene og Skipper fra Roadliners i Allerød. Til aften var der super dejlig mad .En rigtig godt arrangement , som vi helt sikkert vender tilbage til næste år.

Januar 2014

Nytårs Galla !

Lørdag d.4.januar var den røde løber lagt ud. Fotografen stod klar og forevigede alle gæsterne, da de ankom til klubbens Nytårs Taffel.

At sætte sig til et meget flot veldækket bord , er en sand fornøjelse. Det gjorde, at feststemningen var på plads med det samme hos de 26 gæster. En 3 retters menu ( som smagte dejligt og var hjemmelavet) blev serveret for os. Intet skulle vi gæster foretage os.Kun nyde det hele , og det gjorde vi så sandelig også.

Winnie og René vandt konkurrencen bedst klædte m/k. De var begge to i flot galla. Til gengæld vandt Gyta konkurrencen stoledans . Hende var der ingen der kunne slå.

En fest uden linedans - nej vel? Der blev hanket op i de lange kjoler , og fodtøj blev skiftet. Aftenen sluttede med dejlig natmad , som bestod af varme lækre pølser.

Det var en meget veltilrettelagt fest , som absolut fortjeners meget ros .

Tak til festudvalget for deres store arbejde.

Billeder fra festen er lagt ind under Gallerier.

 

 

November 2013

Endnu engang var Suså Linedance inviteret ind som publikum hos TV Charlie. Denne gang var det til et nyt program , som bliver sendt i løbet af vinteren.

Programmet hedder :Lur mit liv - de kendte bag facaden. Værten er Jens Blauenfeldt, og quizzens holdkaptajner er Camilla MieheRenard og Michael Carøe. Den hemmelige gæst var danseren Thomas Evers Poulsen. Vi følte os alle godt underholdt.

Vi var 12, der var afsted ,og havde en rigtig god dag . Dagen sluttede, som den startede med at få noget at spise. Først hos Sonja til dejlig formiddags kaffe og til slut Flyvergrillen , inden turen gik hjemad igen.

PS. Vi fik at vide at vi havde været det bedste publikum ( den tror vi på )

November 2013

Generalforsamling / Ryste Sammen Fest 8.november.

I år havde klubben valgt at prøve noget nyt , nemlig at afholde den årlige genralforsamling og ryste sammen fest på samme aften.

Der var mødt ca. 30 af klubbens medlemmer op til mødet . Referatet fra generalforsamlingen kan ses under vedtægter/referat.

Derefter var der fælles buffet , med masser af hjemmelavet mad . Sikke dog et flot bord.

Til kaffen var der blevet bagt "Amerikaner kage". Ligeledes lidt skæg og ballade var der også , inden det gik løs på dansegulvet.

Trine havde sørget  for en herlig lang danseliste , og selvfølgelig var der også en workshop.

Alt i alt en hyggelig aften , som nok tåler en gentagelse til næste år.

August 2013

Åbent hus / Introaften 27.august.

Så er vi i gang igen efter en lang varm sommer .

Endnu engang blev vi mindet om,at klubben har mange trofaste dansere , som kommer år efter år. Dejligt gensyn med hinanden og masser af kram,smil og latter bredte sin lynhurtigt i salen.

" Dans giver smil - smil giver glæde "

Velkommen til danse sæson 2013/2014