Nyheder sæson 2020/21 !

Sidste Sommerdans 22/7 2021!

Vejret var dejligt - stemningen hos de 26 dansere og 2 børn der kom til den sidste Sommerdans 22/7 i Garagen i Trælløse var i top. Jill og Trine var i hopla ,og de små fyldte vandbakkelsen og den kølige vin , som blev serveret i den store pause, var lige det danserne trængte til . Tak for dejligt selskab og på glædelig gensyn i den kommende sæson 2021/22.

Indbydelse til Sommerdans !

Sommerdans i Garagen i Trælløse torsdag 22/7 kl.18:30-20:30 er den sidste i år.
På billedet kan man se hvad det er for noget , der bydes på i pausen.
Alle er velkommen den aften ♥
Som sædvanlig er der hygge og snak efter dansen på terrassen.

Danseliste til den sidste Sommerdans 22/7 2021!

Sommerdans 15/7 2021!

Så blev garagen alligevel fyldt op til Sommerdansen 15/7 . Med høj luft fugtighed og højt humør fik de 19 dansere gennemgået og danset 15 danse. I pausen fik Æblestængerne hurtigt ben af gå på. En aften hvor der også var tid og lyst til hygge efter dansen.
Her sad vi og kunne hurtigt blive enige om ,at vi alle var mere eller mindre "klamme" efter sådan en aften . Men vi danser igen torsdag 22/7 - det er så den sidste gang Sommerdans i år.

Sommerdans 15.juli 2021!

Torsdag 15.juli er der atter Sommerdans kl.18:30-20:30 på adressen Trælløse Bygade 7 i garagen. Alle er velkommen vejret "er ikke noget problem" vi dansen inden for - kan sidde ude eller inde i pauserne. Drikkelse kan købes og i pausen er der "Æblestang m/marcipan og hasselnødder". Det koster 20 kr.(kontant) for at deltage og fremvisning af gyldigt Corona pas.
Efter dansen er der hyggesnak på terrassen for dem der har tid og lyst.

Sommerdansen 8.juli !

Dejligt at kunne være sammen - få danset og snakket og ikke mindst få hygget os . Torsdag 8/7 var der 20 dansere der fik det til Sommerdansen i Trælløse. Trine og Jill der bare ved hvordan en danseliste skal "skrues sammen" sørgede for at vi alle fik mulighed for at kunne de14 danse , som vi nåede . I pausen var der boller m/pålæg. Efter dans hygge på terassen. En skøn aften hvor vejret endnu engang var vidunderligt .

Sommerdans 8.juli 2021!

Torsdag 8.juli er der igen Sommerdans kl.18:30-20:30 på adressen Trælløse Bygade 7 i garagen. Alle er velkommen vejret "er ikke noget problem" vi dansen inden for - kan sidde ude eller inde i pauserne. Drikkelse kan købes og i pausen er der hjemmebagt boller m/ost. Det koster 20 kr.(kontant) for at deltage og fremvisning af gyldigt Corona pas.
Efter dansen er der hyggesnak på terrassen for dem der har tid og lyst . 

Sommerdans i Trælløse !

Hygge snak efter sommerdansen 1/7 på terrassen . En aften hvor vi alt var 17 dansere der fik gennemgået og danset 14 danse af Trine og Jill. En dejlig aften hvor regnen havde valgt at "køre udenom Trælløse". Næste sommerdans er torsdag 8/7 samme tid og sted - også med mulighed for hygge efter dans. ♥

Sommerdans 1.juli 2021!

Torsdag 1.juli er der Sommerdans kl.18:30-20:30 på adressen Trælløse Bygade 7 i garagen. Alle er velkommen vejret "er ikke noget problem" vi dansen inden for - kan sidde ude eller inde i pauserne. Drikkelse kan købes og i pausen er der hjemmebagt roulade m/rabarber og jordbær. Det koster 20 kr. (kontant) for at deltage og fremvisning af gyldigt Corona pas.

Indbydelse til SOMMERDANSEN 2021!

Søndagsdans 30/5 !

Efter en meget lang pause , kunne vi endelig kommer til at danse igen i Suså Linedance . Ikke mindre end 26 dansere havde tilmeldt sig til dagen , hvor dansen foregik inde i garagen på adressen Trælløse Bygade 7. I pauserne blev der hygget og snakket igennem udenfor i det mest vidunderlige vejr. I den store pause blev der serveret sandwitch og kølig vin. En danseliste udarbejdet af Jill og Trine indeholdt danse der var blevet udlært (for længe siden) og 5 helt nye danse . 

Det bare dejligt at se hinanden igen - tak for en god dag♥

Vi kan allerede nu glæde os til juli måned - for så er der SOMMERDANS 4 torsdage . Den første gang er 1.juli kl.18:30-20:30.

Danselisten og de 5 nye danse (med video) er lagt ind under SOMMERDANS 2020/21

Danseliste til 30.maj 2021!

Så er danselisten klar til vores Søndagsdans 30.maj !
Den er yderst spændende - så "vi ruster os"- og "ryster rusten af".
Susanne kunne desværre ikke deltage den dag , men har lovet at komme ud til os når vi holder sommerdans i juli måned .
Hvor bliver indbydelse af ? Den kommer inden pinse - så er vi sikker på at være helt opdateret med de nye retningslinjer.

Søndagsdans!

Indbydelsen med mere info bliver sendt på mail til klubbens medlemmer.

Så bliver der gang "i butikken igen" !

Der er ved at ske noget !

Ingen dans endnu !

Restriktionerne er forlænget til 7.februar 2021 !

Restriktionerne er forlænget til 17/1 2021 !

Sidste gang i 2020 !

Torsdag 10/12 var sidste dansedag inden vi lukker ned for i år. Begynderholdet og Hold 1 var så heldige, at det var dem der kom på gulvet og fik godt og grundigt danset af inden jul. Gevinsterne fra julekonkurrencen blev udtrukket (der var 100% chancer for at vinde) - ligeledes julegave til Trine og stor tak for hendes undervisning i 1.halvdel af sæsonen.
Trist at vi ikke denne gang har mulighed for julehygge/dans med klubbens 3 andre hold og samtidig kunne sige tak til instruktørerne Jill og Susanne for deres gode undervisning . Men gaverne til dem ligger og venter på dem
PS. Bemærk at nisserne bærer mundbind - korrekt lige efter bogen.

Danseaften torsdag 10/12 !

 Begynderholdet danser kl.17:30-18:30 og 18:45 -21 er det Hold 1 der skal på gulvet for sidste gang inden juleferien.
Jeg har nogen flotte- men meget stille nissemænd der kommer med til linedance torsdag 10/12.

Skærpede restriktioner fra regeringer fra 9/12 2020 til og med 3/1 2021 medfører ,at dansere fra de berørte kommuner desværre ikke kan danse hos os i den periode . Vi håber på at tingene ændrer sig i den positive retning når vi starter på 2.halvdel af danses sæson 2020/21 i januar måned.

Kan I gætte hvem vi er ?

Torsdag 3/12 !

Små hold - kan nu også noget ganske særligt. Her i disse Corona tider hvor vi kun er 9 dansere +instruktør er vi "blandet lidt sammen " i sær på holdene om torsdagen . Det er super hyggeligt - alle får snakket sammen i de små pauser og dermed opstår nye bekendtskaber. Torsdag 3/12 hvor det var Hold 2 der var mødt ind til en danseaften efter meget lang tid , hvor danse skoene ikke havde været i brug. Trine havde sammensat en danseliste der indeholdt en god sammensætning "af det hele" men med udgangspunkt i hvilke dansere der var tilstede. Se det er det en dygtig instruktør kan/ gør - med det resultat at vi fik danset 14 danse inkl. 2 nye danse . Den ene var "This Little Thing" - den anden var "Southern Dreams". Om 14 dage bliver en ældre dans genopfrisket/udlært efter ønske fra danserne .

Torsdag 3/12!

Begynderholdet starter kl.17:30-18:30- indgangsdør nr.1 .
Endelig skal Hold 2 danse igen.
Den røde løber er rullet ud for dem kl.18:45 og de skal benytte indgangsdør nr.2 .
Kaffen er gratis.
Vi glæder os til at se jer alle sammen efter en lang dansepause.

Dans for Hyggeholdet!

En glæde at skulle rulle den røde løber ud for HYGGEHOLDET mandag 30/11 efter en meget lang dansepause. Vi glæder os til at se jer alle igen . Indgangsdør nr.1 skal benyttes - og vi gir kaffen

Den røde løber rulles ud 26/11 !

Første danseaften 23/11 - mandagsholdet!

Mandag aften 23/11 var den røde løber rullet ud for de 9 dansere, der mødte op til linedance efter 4 ugers pause. Jill var klar med en super fin danseliste , som også indeholdt to nye danse. Det var en rigtig dejlig aften - en aften hvor vi bare kunne danse igennem og glædes over , at vi danser igen .
Vi har et standpunkt til vi tar et nyt: Vi brygger kaffe og den er gratis i december måned på ALLE HOLD

Vi glæder os til igen at kunne tilbyde dans i Suså Linedance efter en pause på 4 uger . Holdene er "skrumpet ind" men danse det vil vi.

Mandag 23/11 rulles den røde løber ud for at byde mandagsholdet velkommen til deres 1.danseaften .

Beklager !

Så er der mulighed for dans igen !

Der er torsdag 12/11 udsendt mails til klubbens aktive medlemmer med oplysning om "Plan B" . En danseplan der starter op 23/11 og varer indtil alle går på juleferie.

Alle dansere opfordres til at melde tilbage, hvilke hold man ønsker at danse på - eller om man slet ikke kommer.

Sidste frist for svar er lørdag d.14/11.

Danserne får en tilbagemelding om i hvilken zone og gruppe de skal være i inden opstarten.

Kærlig hilsen fra den nu 75 årige Formand i Suså Linedance 

Indbydelse til sæsonens første omgang Søndags Dans!

Sidste nyt fra Bestyrelsen !

Bestyrelsen har 20.09 foretaget opringning til politiets coronalinie/myndighedsfælles hotline, og derfra informeres om, at salens 120 m2 rækker til 30 dansere, men DGI's retningslinier angiver, at der skal være 2 meter mellem hver danser, derfor reducererer vi antallet af dansere til max. 27 i salen.
Vi skal stadig holde god afstand.
Ved eventuel usikkerhed kan mundbind benyttes.

Endelig kom vi i gang 21/9!

"Hyggeholdet "21/9!

Mandagsdans på "Hyggeholdet". Endnu engang godt besøgt -dejligt der stadig kommer flere nye dansere til.

"Kom godt fra start"!

At få genopfrisket/udlært danse fra sidste sæson ,som vi også kommer til at danse i sæson 2020/21- var et rigtig godt tilbud fra instruktørerne Trine og Jill.
Det tilbud havde 15 af klubbens dansere taget imod lørdag 19/9.Grundig gennemgang af hver enkelt dans , så alle fik mulighed for at lære dansene. STOR TAK til Trine og Jill for en fremragende undervisning.

Vigtig oplysning!

Danseliste til lørdag 19/9 !

"Kom godt fra start" !

Dagens instruktører er Trine og Jill. I pausen er der ny bagte "Havregrødsboller m/ost".

Du kan ikke tilmelde dig på denne side - kun på Face book siden ELLER send en mail til :ala7@mail.dk 

Ingen dans mandag 14/9 !

Vigtig besked !

Vigtig Info fra Mette!

Mette var til Intro mødet torsdag 3/9 .

Hun har sendt os nedenstående info.

Vi afventer hvad udfaldet bliver - derefter udsendes der besked.

Mette har meldt tilbage - IKKE PÅVIST ♥

"KOM GODT FRA START"

 
Husk der tilbydes ekstra undervisnings dage for begynderholdet :
Søndag 13/9 og lørdag 19/9 begge dage kl.13-15.
Der er tilmelding - det koster 35 kr. at deltage Inkl. lidt at spise i pausen.

Dansene fra "Hyggedansen " 7/9 er lagt ind under :

Danse 2020/21 - Hyggedans mandag.

Vær opmærksom på, at det er meget forskelligt hvilke videoer på dansene og musikken dertil der er tilgængelige . Det er noget været "rod". Vi håber på at de implicerede parter snart kan finde en løsning på problemet - SÅ ALT BLIVER SOM DET PLEJER AT VÆRE .Det er noget øv lige nu!

Så er der gang i "Hyggeholdet"!

"Hyggeholdet" mandag 7/9.
En skøn opstart af holdet - ikke mindre end 14 dansere var mødt op. Helt nye dansere - kendte dansere - og dansere der er kommet igen efter flere års pause. Fin plads i salen - i mellemstuen mulighed for at kunne snakke/hygge sammen i pauserne. Altså lyden fra glade snakkende dansere i pausen - den ER NU NOGET SÆRLIGT. Udover at blive "glad i låget" af af danse så bliver man også "glad inde i kroppen "af det sociale samvær , som vi sætter så stor pris på i Suså Linedance
Vi glæder os til næste gang.

Første dansedag for "Hyggeholdet"!

Kom og dans med - se om det var noget for dig .

Er lagt ind under DANSE 2020/21!

Retningslinjer for dansedage i Sæson 2020/21!

Orientering ang.afvikling af INTRO AFTEN !

Holdet hvor der danses lidt af hvert til god Country musik!
Hvis du har danset 1-2 år- så passer holdet her måske lige til dig ?
Nyt spændende tilbud i Sæson 2020/21!
Kom - prøv og se om det var noget for dig !
Var det ikke noget for dig ?

Vi passer på hinanden !

Vi overholder selvfølgelig alle Retningslinjer i forhold til Covid-19 !

Danse sæson 2020/21 !

Se under hold/tider/priser hvilke hold der er i sæson 2020/21!

Sidste omgang sommerdans!

Tak til Trine og Jill for 7 gange sommerdans i Toksværd . Mandag d.27.juli var det sidste gang , og vi var som sædvanlig utrolig heldige med vejret. I pausen fik vi lidt at spise og drikke og fik sagt tak for det gode initiativ som klubbens to dygtige instruktører havde taget i forhold til sommerdansen. Vi glæder os meget til den kommende sæson . På glædelig gensyn

Sidste omgang Sommerdans i Toksværd er mandag 27/7 kl.18:30-21.

I den store pause er der sandwich og et køligt glas vin.

Se danselisten her

Danseliste til Sommerdansen 20/7 - se den her

Sommerdansen 13/7

En sommeraften til dans i Toksværd kræver sine pauser. Danserne fik ful valuta for pengene den aften : Det skønneste vejr - en danseliste med så mange dejlige danse - nye danse "hvor hofterne var ude at rulle" . Vi ses igen til SOMMEDANSEN 20/7.
PS.Jo så var der forresten den med de små fikse tyl skørter ???

Danselisten til Sommerdansen 13/7 - se den her

4.Sommerdans !

Vi var trods alt 13 der mødte op til Sommerdansen i Toksværd d.6/7. Ganske få dråber regn kom der - til gengæld masser af frisk vind i hårrødderne. En super danseliste med ikke mindre end 2 nye danse, der blev udlært af Trine . På billedet er klubbens 3 instruktører i den kommende sæson.

Det ser lovende ud - der er allerede smil på

Danselisten til Sommerdansen 6/7 se den her

Danseholdene i sæson 2020/21 !

Så kom vi "et lille nyk videre" her er hvilke hold ,der er i Suså Linedance i den nye sæson. Tre dygtige instruktører ,der alle har stor erfaring ,står for undervisningen i vores klub.
Vi glæder os til at blive undervist af Trine-Jill og Susanne

Sommerdans i Toksværd 29/6 !

Ja - ja endnu en sommerdans aften i Toksværd blev afviklet UDEN "der blev lukket op for sluserne". Der blev ellers "truet" flere gange- men vi slap med skrækken. En travl aften for klubbens to instruktører ( de har et meget effektivt samarbejde) der på skift underviste. De gør et stort stykke arbejde for , at de dansere der møder op i Toksværd får lært så mange danse som muligt hver mandag. Så al den ros de fik mandag d.29/6 er meget velfortjent.Der dukker hele tiden nye dansere op - det er rigtig dejligt at så mange har lyst til SOMMERDANSEN i Toksværd - hvor støvet først lægger sig , når vi er kørt hjem .
Næste danseaften bliver :MANDAG 6/7 kl.18:30-21

Instruktørerne i Suså Linedance sæson 2020/21 !

Trine og Jill er klar med en hel masse dejlige danse til SOMMERDANSEN i TOKSVÆRD d.29/6 kl.18:30-21. Se DANSELISTEN 

2.omgang Sommerdans!

Fin tilslutning til Sommerdansen 22/6. En hyggelig danseaften , hvor Trine og Jill havde sørget for en god blanding af danse på danselisten. Til lykke til Lis med endnu en runde omkring solen hurra

Mandags -Sommerdans i Suså Linedance!

Godt initiativ fra Jill og Trine !

Besked fra Karin (Elisabeths datter)

En meget trist meddelelse!

God sommer !

Vi ønsker jer alle en dejlig PÅSKE !

Meddeles fra Country Linedance Fælleshygge i Haslev!