Sæson 2019/20 "I ord og billeder"

Generalforsamling/fest 9/11 !

Der var tilmeldt 38 af klubbens medlemmer til en aften ,der startede med generalforsamling.

Her blev sæson 2018/19 evalueret . En sæson med store fremgang af medlemmer samt god sund økonomi. Winnie blev honoreret for sin store indsats som instruktør igennem mange år i Suså Linedance.Det var meget fortjent ♥ Efter mødet var det tid til at spise. Smørrebrød og lune bøffer stod menuen på. Derefter var der dans. En danseliste udarbejdet af Trine og Lykke  gav muligheder for at ALLE kunne komme på gulvet og danse med .Ikke mindre end 46 danse blev der danset. Dejligt at Trine og Jill dansede for , så vi alle havde "lidt hjælp at hente".

Som altid var der mange "hjælpende hænder" hele aftenen. 

Tak for en dejlig aften i godt selskab!

Opvisning på Søvang 4/11 !

Der var rigtig mange dansere - ikke mindre end 12 der havde lyst til at sprede glæde og hygge for beboerne på Søvang mandag d.4.november.

Lykke stod for valg af danse til opvisningen og Winnie sørgede for musikanlæg. Efter 3 danse var der kaffepause , hvor vi fik snakket med beboerne og spist dejlig kage. Efter pausen, var der som noget nyt , en lille workshop.Vi sluttede en skøn eftermiddag af med endnu 3 danse.

Det var en rigtig dejlig "hjertedag" på Søvang.

Ekstra dansedag!

Ekstra dansedag 22/9.

Velbesøgt af klubbens dansere på den sidste Ekstra dansedag 22/9. Trine udlærte 8 danse og Lykke udlærte 5 nye + en hel del fra sidste søndag. Tak til vores to dygtige instruktører for jeres store arbejde de to ekstra dansedage. Stor tilfredshed fra dansere med det nye tiltag - så det "bliver skrevet bag ørerne" som en meget positiv oplevelse.

Ekstra dansedag !

Ekstra dansedag 15/9.

Trine udlærte danse kl.10-12 og Lykke udlærte danse kl. 13-15.

På det første hold var der ialt 20 dansere og på det andet hold 9 dansere. Det var en rigtig god dansedag, hvor formålet ikke var at lære så mange danse som muligt , men at få lært dansene så godt som muligt. Trine og Lykke gjorde et fantastisk godt stykke arbejde , så vi glæder os til den næste ekstra dansedag søndag d.22/9.

 

 

 

Intro aften 5.september 2019!

Suså Linedance indledte sin 15.danse sæson med en særdeles velbesøgt Intro aften. Ikke mindre end 66 gamle såvel som nye dansere fik en aften, hvor der var mulighed for at danse to steder.

Lykke havde undervisning i Kobberstuen hvor de nye dansere og dem der havde lyst dansede de lidt nemmere danse.

Trine var i salen og havde de lidt mere svære danse på programmet. I pausen bød klubben på kaffe og boller med pålæg . Det gjorde stor lykke for alle trængte til lidt at spise og samtidig gik snakken livligt ved alle borde.

Det var en skøn aften - tak for den!